BESÖK OSS

Mitt i Skåne, i Söderåsens natur ligger Sveriges vackraste och roligaste motorbana. Ring Knutstorp är södra Sveriges centrum för racing och motorentusiasm och välkomnar årligen tusentals besökare som gästar för att lära sig, testa sina körkunskaper och för att skåda storslagen racing.

För halkbokning, stugor, förfrågningar;

Ring oss på

+46 418 840 40

Besöksadress

Knutstorp 1029
268 76 Kågeröd

Restaurang & kafé

Vi är stolta över att välkomna våra gäster till Lucy’s Pit Stop Diner, ett samarbete mellan Ring Knutstorp och Lucy’s i Löddeköpinge. Vi serverar dagens lunch måndag till fredag (ibland lördag), kl 11.30-13.30. Salladsbuffé, vatten, lingondricka och kaffe ingår. Lunchen är i form av en buffé och alla är välkomna. Ni kan även välja fritt ur vår a la carte meny. Det finns även läsk glass godis och snacks.

Vi kan arrangera konferenser för upp till 150 personer och vi kan erbjuda allt från en enkel kopp kaffe upp till specialarrangemang helt enligt era önskemål. Klicka gärna in på länken för att läsa mer om deras koncept: http://lucys.se/ring-knutstorp.html

Ring Knutstorp: 268 05 Kågeröd
+46 46-288 39 99
ringknutstorp@lucys.se

Konferens

Vi erbjuder en rad olika upplevelser och kombinationer för att er konferens, kick off eller företagsmöten ska bli så minnesvärda som möjligt. Våra anläggningar ligger i Skånes vackraste naturområden med bäckar, skogar och den stora åsen. Stora grönområden ger dig möjligheten att ta en promenad i skogen eller en runda i joggingspåren efter en god lunch i vår restaurang.

Vår styrka är vår flexibilitet. Vi kan erbjuda något för alla smaker, storlekar och förutsättningar. Man kan t.ex kombinera en utbildning i säker körning med en god lunch och sedan trappskytte, eller varför inte prova på att åka vår hisnande terrängbana som sträcker sig runt hela området.

Boende

Vår stugby består av 14 moderna 4-bäddarsstugor med tillhörande duschar och toaletter. Grillplats och parkering vid varje stuga finns att tillgå. Under sommaren är stugbyn tätt bokad, så tänk på att höra av er i god tid för att boka boende!

Hospitality

Under våra större evenemang är företag och större sällskap gärna välkomna som V.I.P-gäster. Vi har stora möjligheter att göra ert besök till en heldag med servering av frukost och lunch uppe på vår stora utsiktsvåning med terrass.

Ni kan både njuta av den enorma utsikten över race samt bana och samtidigt möjlighet att vara nära teamen i depån under hela dagen. Antalet tillgängliga platser är begränsade, så se till att höra av er i god tid för att boka!