EVENEMANG 2021

Mitt i Skåne, i Söderåsens natur ligger Sveriges vackraste och roligaste motorbana. Ring Knutstorp är södra Sveriges centrum för racing och motorentusiasm och välkomnar årligen tusentals besökare som gästar för att lära sig, testa sina körkunskaper och för att skåda storslagen racing.

KalendariumHyra banan

Ring Knutstorp fortsätter att hålla öppet. Alla utbildningar och Trackdays/Tävlingar som håller sig inom ramen för Folkhälsoinstitutets regler och rekommendationer körs tills vidare.

Om du har frågor om Trackdays hänvisar vi till respektive arrangör.

Övriga frågor besvaras på telefon: 0418 840 40 telefontid: 08:00-16:30

Mvh
Ring Knutstorp

1 APR - GRC Track Day 1 Knutstorp

GRC arrangerar bankörningsdagar för bilar i Sverige. Framför allt på Ring Knutstorp, Mantorp Park, Gelleråsen och på Gotland Ring. Alla är välkomna oavsett bilmodell och oavsett körvana. Att bli medlem i GRC-klubben är helt gratis.

7-8 MAJ Porsche Carrera Cup Scandinavia

Porsche Carrera Cup Scandinavia följer sin tidigare plan för säsongen 2021. Det att premiären på Ring Knutstorp 7-8 maj står fast.

21 APR - Hugo Nerman Racing Track Day

Välkommen till en ny trackday i vår regi för körning med egen bil på banan under trevliga och säkra former. Anmälan finns i länken här https://nermanracingab.bokamera.se/

2-4 JULI - Svenskt Sportvagnsmeeting

Svenskt Sportvagnsmeeting är tillbaka efter 2020 års paus. Klicka på bilden för mer information på MSCCs hemsida.

9 September - Driver Training 9 september med Förenade Bil.

KURSAVGIFT för en heldag på Ring Knutstorp är 2 500 kr inklusive moms. Kursavgiften faktureras och din anmälan är bindande. I avgiften ingår frukost, lunch och fika.

Old Trucks on Track & Trucking Old School 2021

Old trucks on track är tyvärr framflyttat pg a rådande läge i världen. Vi ses igen 2022.