Svensk Racing Premiär

på Ring Knutstorp 4:e Maj 2019

Under dagen kommer ni se TCR klassens första tävling för året med fighter runt hela banan. Kända Pro´s mot taggade Rookies. Missa inte årets första tävling på Ring Knutstorp.

Under helgen kommer hundratals nya och gamla Porschar att inta Ring Knutstorp. Har man en Porsche kan man parkera inne på Ring Knutstorp på en yta enbart för Porschar. Porsche Center Helsingborg bjuder på parkering och entré om du anmäler dig. Porscheparkeringen ramar in det största Porsche Carrera Cup fältet någonsin.

Hisnande fighter med miljonverktyg. GT Scandinavia, ny klass med GT4 reglemente. BMW, Audi, Porsche, McLaren. Vem vinner? V8 Thunder Cars tillsammans med Danska DTC. Stora bilar, stora muskler, trångt i kurvorna. Ginetta och Formel Nordic förgyller dagen med trevlig racing. På Ring Knutstorp kommer man alltid nära Racingen Teamen och förarna.

Besök gärna SRL:s nya hemsida för mer uppdateringar och information www.srl.se

TIDSCHEMAT uppdateras löpande på www.srl.se

Varför inte göra det till en utflykt för hela familjen. Se och upplev racing i dess naturliga miljö kombinerat med glada människor. God mat från Lucys Diner är en kulinarisk upplevelse i sig.

Om du vill visa upp ditt företag på en vinnande utställningsyta så har vi lösningen. Vad sägs om en all inclusive lösning med parkering entré och tillgång till vår VIP Lounge med mat och bästa utsikt?
Kontakta tino.carrasco@ringknutstorp.com