OFFROAD
4X4 EVENT

Från södra Skåne till klippöken i USA! Terrängkörning med Jeep! Alla är välkomna. Noviser som experter. Jeep körning i naturskön miljö på Ring Knutstorp. Välkommen till ditt 4×4 äventyr!

4×4 EVENT

På Ring Knutstorp utmanas du på två olika banor.Den första utmaningen är konstruerade med fasta hinder av stockar. Vi har skapat ett antal hinder som återskapar de svårigheter som kan uppkomma vid körning i terräng. På vår 2.2 kilometer långa offroadbana får du uppleva en hisnande resa på en naturskön bana i olika former av lutningar vattenhål och skiftande terräng. Perfekt för produkttester lanseringar utveckling och demonstrationer.

DAN RETTMARK, HUVUDINSTRUKTÖR

Dans karriär har präglats av arbetet inom fordonssektorn. Han började som mekaniker och sedan kom snabbt in i nya branscher. Service, försäljning, PR och marknadsföring. Han har tränat chefer på SAAB SCANIA PB, projektledare för stora utställningar och evenemang för Detroit–baserade George P. Johnson Company USA. Sedan 1993, arbetade Dan för företag som Jeep i olika sammanhang. Utbildningar, evenemang och utställningar är några av de saker som arbetet har medfört. Under de senaste åren, var Dan ansvarig för Jeep partnerskap på Kolmårdens djurpark i Östergötland och Jeep Academy i Grythyttan. Som ett resultat av hans omfattande kunskaper och hängivet arbete, är han nu en av landets mer kända namnen i 4WD körning.

BILAR

Vi använder bilar av märket Jeep. Av ett riktigt gott skäl. Det är Jeep som är originalet för mindre fyrhjulsdrivna fordon. Vi har Jeep av följande modeller Jeep Wrangler Unlimited, Wrangler, Cherokee och Grand Cherokee. Under hösten 2011 har en Jeep Wrangler Rubicon Unlimited ’11 införlivats i vår bilpark. Bilen har extrautrustats under vintermånaderna. Hösten 2012 köpte vi ytterligare en Jeep Wrangler Unlimited ’11 som förstärker vår bilflotta.
Totalt har vi nio Jeep bilar. Bilarna är av årsmodell ’06 eller nyare. De är alla besiktigade, servade, skattade och ”i trafik”.

TEST, LANSERINGS, MAT, KONFERENS, OCH BOENDE

Vill ni utföra en test, lansering utav era egna produkter så har vi allt på plats hos oss. Lokaler, mat, konferensmöjligheter, och boende i vår stugby.
Allt på plats hos oss.

KONTAKTA 4X4 EVENT

info@4x4event.se
Telefon: +46 708 11 66 88 (DAN)
Telefon: +46 733 72 72 05 (SUZANNE)