HALKKÖRNING

På Ring Knutstorp utbildar vi blivande bilförare i Riskutbildning 2 eller Risk 2, som är den senare delen av körkortsutbildningen. Över fem tusen elever bockar av detta moment hos oss om året i hjärtat utav Skåne.

Om du vill boka en tid själv och bli undervisad av en av våra lärare är du välkommen att höra av dig till oss för att boka din riskutbildning

På tel: 0418 840 40 , eller mail helen.sonander@ringknutstorp.com

För er som vill genomgå förarutbildning inom företaget har vi specialanpassade kurser. Kontakta oss på tino.carrasco@ringknutstorp.com för mer och närmare information.

RISKUTBILDNING 2

Hos oss, i hjärtat utav Skåne, kan du som tar körkort genomgå Riskutbildning 2 / Halkkörning. Det är en komplett utbildning som är gedigen och tar 3.5 h. Risk 2 utbildningen sker med nya moderna bilar med godkända däck.

Bilarna vi kör med är automatväxlade.​ Varför automatväxlat? Det spelar ingen roll om du tar körkort för manuellt växlade bilar eller automatväxlad bil. Riskutbildningen gäller för båda! Vi kör automat för att du som elev ska fokusera på upplevelsen och riskerna. Och det är enklare för dig som elev att bli bekant med bilen när den är Automatväxlad. Du blir säkrare och riskmedveten.

Bilarna vi använder oss utav är MINI COOPER 2019. Bilarna är gatregistrerade med ABS och Antisladd. Bilarna är inte manipulerade utan ger er en verklighetstrogen upplevelse. Ring Knutstorp är den enda halkbanan i nordvästra Skåne.

Boka plats nu för risk 2.

Tel 0418 840 40 – öppet 08:00-16:30
eller mail helen.sonander@ringknutstorp.com

För mer information och för att ladda ner vår folder med information om utbildning och betalning. Vänligen klicka HÄR och ladda ner.

Checklista

Hur bokar jag som privatist tid hos er?
Ring oss, alternativt skicka email så bokar vi en tid.
Hur ska jag vara förberedd?
Du ska vara i slutet av din utbildning. Du skall kunna hantera bilen självmant på ett säkert sätt. Du ska ha god förståelse och kunna uttrycka dig på svenska, alternativt ha med dig en tolk som kan hjälpa dig, för att kunna genomgå utbildningen.
Vad behöver jag ha med mig?
Godkänd svensk legitimation (annars kan vi inte registrera dig som godkänd).
När skall jag vara på plats, och hur lång tid tar det?
Du skall vara på plats 10 minuter innan utsatt tid, och utbildningen tar 3,5 timmar.
Kör ni automatväxlade bilar?
Ja, vi kör enbart automatväxlade bilar. Det spelar ingen roll om du tar körkort för manuell, eller automatväxlad bil.