+46 418-840 40 info@ringknutstorp.com

HYRA BANAN

Våra banor

Ring Knutstorp är södra Sveriges centrum för racing och motorentusiasm och välkomnar årligen tusentals besökare som gästar oss för att testa sina körkunskaper utveckla sig som förare och som åskådare till en av våra tävlingar.

Den över 2 kilometer långa banan har en utav norra Europas mest utmanande utformningar. Den utmanande banan är väldigt krävande för dig som förare och är ypperlig för test utav fordon både inom racing och för fordonsindustrin.

Motorbanan

Vi är stolta över vår 2 kilometer långa bana och vi får ständigt beröm för sträckans utmanande form. Här kör vi våra stora lopp och har nästan varje dag förare från alla bakgrunder som testar sina kunskaper i både bil och på motorcykel. För mer information eller priser, kontakta oss eller läs mer i prislistan under nedladdningar.

Halkbanan

Våra banor är byggda för utbildning, test, och lansering i en verklig miljö. Här kan du testa dina kunskaper och din bils begränsningar. Du kör med egen bil med normala däck precis som ute på allmän väg, utan att manipulera och begränsa. Precis som utbildning ska vara.

Terrängbanan

Vår terrängbana sträcker sig genom skog och vatten samt upp och ner för branta backar. Här bjuder vi in klubbar och företag som är intresserade av att ge sina gäster en annorlunda upplevelse. Sträckan är perfekt för att lära sig hantera fordon i tuff terräng.

För kontakt och bokning

Magnus Öhrström

VD och anläggningsansvarig
E-mail: magnus.ohrstrom@ringknutstorp.com
Telefon: +46 418-840 42
Mobiltelefon: +46 708 82 83 60