FÖRARUTBILDNING

När du tog ditt körkort så fick du en gedigen säkerhetsutbildning. Men vad har hänt sedan dess? Bilen har utvecklats explosionsartat de senaste 10 åren, men har dina kunskaper utvecklats i takt med det? På Ring Knutstorp har vi utbildat tusentals förare sedan 1980 talet. Våra duktiga instruktörer står redo att hjälpa och utveckla dig som förare.

 

Vi garanterar dig en upplevelse som hjälper dig året runt. Vår utbildning sker både på torrt och halt väglag, vi kan använda era egna bilar eller så har vi en modern vagnpark som står redo.

 

Ni kan kombinera er utbildning med måltider i vår restaurang Lucys Diner, eller konferens i våra lokaler som rymmer allt från 6 till 75 personer. Vår trevliga stugby står redo om kvällen blir sen med 14 trevliga stugor som rymmer upp till 52 boende.

 

 

Boka nu

HALKKÖRNING steg 1

Minimum 4 pers. Pris från 1700kr ex moms per person.

Upplev vinterns faror på halkbanan innan det är för sent. Missa inte chansen att bli en säkrare och mer riskmedveten förare och trafikant.

Våra halkbanor är byggda för att du ska få en naturtrogen känsla. Bilarna manipuleras inte, du får känna på hur ABS Antisladd och inte minst däcken uppför sig vid halt väglag. Allt detta gör vi under säkra förhållanden.

FÖRARUTBILDNING PÅ MOTORBANAN steg 2

Minimum 8 pers. Pris från 3800kr ex moms per person.

Nu tar vi steget ut på stora motorbanan. En legendarisk och världskänd slinga med över 60 år utav racinganor. Här får du chansen att prova dina kunskaper i olika steg såsom bromsundanmanöver, konbana, och broms i kurva. Detta hjälper dig att verkligen få inblick i hur bilen fungerar och hur du reagerar i situationer som du helst inte vill hamna i.

Teori varvas med praktiska övningar som både är underhållande men tankeväckande.

Fordonen vi använder kommer från BMWs sortiment, men vi kan även använda era egna bilar i dessa övningar. Vikten ligger på säkerhet och att göra dig till en mer aktiv förare.

SLIP AND DRIVE

Minimum 8 deltagare. Pris från 1800kr ex moms per person.

Vill ni utmana kollegorna eller kompisgänget men samtidigt få en utbildning? Slip N Drive är en unik utmaning som du inte kan få någon annanstans. Vi delar upp dagen i tre olika utmaningar bakom ratten men även som passagerare.

Kravet är körkort och nerver utav stål, tempot är högt och ibland känns det som man kör i blindo. Vill du veta mer och är du redo att anta utmaningen? Hör av dig till oss.

Offroad

På Ring Knutstorp utmanas du på två olika banor.Den första utmaningen är konstruerade med fasta hinder av stockar. Vi har skapat ett antal hinder som återskapar de svårigheter som kan uppkomma vid körning i terräng.

På vår 2.2 kilometer långa offroadbana får du uppleva en hisnande resa på en naturskön bana i olika former av lutningar vattenhål och skiftande terräng. Perfekt för produkttester lanseringar utveckling och demonstrationer.

KONTAKTA 4X4 EVENT >>>

Auto x

Minimum 8 deltagare. Pris från 800kr ex moms per person.

När du känner att du tröttnat på go kart så är auto x det naturliga steget. Du utmanar dig själv mot klockan och mot dina vänner på vår Auto X konbana. Tempot är högt och din körteknik är nyckeln till framgång.

Alla kan köra i vår Auto X utmaning. Gammal som ung, proffs som amatör. Bilen ni kör är vår MINI Cooper och vinnaren får med sig pokalen och minnen för livet.

KONFERENS

Priser från 1500kr ex moms.

Att hitta en bra anläggning som erbjuder en ny upplevelse under en konferens idag är inte lätt. Ring Knutstorp erbjuder en nybyggd anläggning av högsta klass i en miljö som är helt unik.

Anläggningen ligger vid foten av Söderåsen i en underbart grönskande natur, härliga strövområden ger dig en chans att ta en skön promenad eller en stärkande tur i joggingspåret. Vi kan arrangera konferenser för upp till 150 personer och vi har vår egen restaurang som kan erbjuda er allt från en enkel kopp kaffe upp till specialarrangemang enligt era önskemål och i trivsamma lokaler med annorlunda prägel.

BOENDE

Vi har 14 st vackert belägna övernattningsstugor alldeles intill tävlingsbanan endast 1 mil ifrån Söderåsens nationalpark. Stugorna är isolerade, 16 m2 stora och har en altan på 7 m2. Bredvid stugan finns det parkeringsmöjligheter för er bil.

Våra eluppvärmda stugor är utrustade med följande; 4 bäddar, täcken, kuddar, bord, stolar, minikök med varmvatten, avlopp, kylskåp, värmeplattor, mikrovågsugn, vattenkokare och husgeråd för 4 personer.

Egna sängkläder medtages. Servicehus med dusch och toaletter finns i anslutning till stugorna.​

Kontakta oss

12 + 15 =

Tino Carrasco

Företagsevent, bokning och marknadsföring

tino.carrasco@ringknutstorp.com
Telefon: 0418 84040

Magnus Öhrström

VD/Anläggningsansvarig

magnus.ohrstrom@ringknutstorp.com
Telefon: 0708 82 83 60

Restaurang

ringknutstorp@lucys.se 
046 288 39 99
www.lucys.se