+46 418-840 40 info@ringknutstorp.com

HALKKÖRNING

Utför din halkkörning på Ring Knutstorp

Riskutbildning del 2 är även känt som halkkörning eller halkan för körkortsbehörighet B. Halkkörning består av en praktisk del där utbildningen innebär att du lär dig manövrera ditt fordon vid ett halt väglag. Genom att utföra halkkörningen väcks konsekvenstänkandet gällande faror i trafiken som kan uppstå. Utbildningen pågår i ca. 3 timmar och målet är att du ska gå ifrån med nya kunskaper och känna dig tryggare.

Halkkörning hos oss

Under en halkkörning hos oss kommer du att få testa att bromsa kraftigt, accelerera och svänga plötsligt på halt väglag. Detta för att du ska bli mer medveten om de faror som kan uppstå i trafiken. Vårt mål är även att du ska få en större förståelse om hur du som förare kan förebygga risker i trafiken och skapa ett större konsekvenstänk så att du blir en säker samt trygg förare.

Kontakta oss för förarutveckling

Är du intresserad av att boka din halkkörning hos oss? Vi hjälper dig både som privatperson och som yrkesförare. Är ni ett arbetsteam som vill utveckla era kunskaper som yrkesförare, kan vi även hjälpa er. Kontakta oss redan idag för mer information eller för att boka halkkörning med oss!