+46 418-840 40 info@ringknutstorp.com

RISKUTBILDNING 2 – HALKKÖRNING – RISK 2

Övningskör du privat och vill boka tid för halkkörning/Risk 2:an?

Välkommen till oss, vi är nordvästra Skånes enda halkbana och har genomfört riskutbildningar sedan 1979. Du kommer hit och vi tar hand om resten, klicka på BOKA knappen nedan, du kommer då till vår online bokning.

Om du har frågor är du välkommen att ringa oss på tel: 0418 840 40
eller mail reception@ringknutstorp.com

Riskutbildning 2

Hos oss, i hjärtat utav Skåne, kan du som tar körkort genomgå Riskutbildning 2 / Halkkörning. Det är en komplett utbildning som är gedigen och tar 3.5 h. Risk 2 utbildningen sker med nya moderna bilar med godkända däck.

Bilarna vi kör med är helt eldrivna och därav automatväxlade.​ Det spelar ingen roll om du tar körkort för manuellt växlade bilar eller automatväxlad bil. Riskutbildningen gäller för båda! Det är enklare för dig som elev att bli bekant med bilen när den är Automatväxlad. Du blir säkrare och riskmedveten.

Ring Knutstorp är den enda halkbanan i nordvästra Skåne.

Klicka på BOKA HÄR knappen för att komma till vår Online bokning.

Tel 0418 840 40 – öppet 08:00-16:30 eller mail reception@ringknutstorp.com

Checklista

1. Hur ska jag vara förberedd?

Du ska vara i slutet av din utbildning. Du skall kunna hantera bilen självmant på ett säkert sätt. Du ska ha god förståelse och kunna uttrycka dig på svenska, alternativt ha med dig en tolk som kan hjälpa dig, för att kunna genomgå utbildningen. Om du inte genomgått din Risk 1 utbildning ännu så gör det inget. Det spelar ingen roll i vilken ordning du genomför utbildningarna.

2. Språk

Du ska ha god förståelse och kunna uttrycka dig på svenska, alternativt ha med dig en tolk som kan hjälpa dig, för att kunna genomgå utbildningen.

3. Vad behöver jag ha med mig?

Godkänd svensk legitimation (annars kan vi inte registrera dig som godkänd). Om du inte har med dig giltig legitimation så får du ej deltaga i utbildningen.

4. Tid och plats?

Du skall vara på plats 10 minuter innan utsatt tid, och utbildningen tar 3,5 timmar.

5. Kör ni automatväxlade bilar?

Ja, vi kör enbart automatväxlade bilar. Det spelar ingen roll om du tar körkort för manuell, eller automatväxlad bil.

För kontakt och bokning

Erika Klintrup Gustafsson

E-mail: reception@ringknutstorp.com
Telefon: +46 418 840 45