+46 418-840 40 info@ringknutstorp.com

Föraruveckling

Vi hjälper dig utvecklas som förare

Vår uppgift är att förse vägarna med säkra, kompetenta samt duktiga yrkesförare på olika företag. Med hjälp av vår förarutvecklingsutbildning, ser vi till att du blir en bättre förare. Genom vår utbildning inom förarutveckling, lär du dig hur du ska kontrollera din bil och hur du på ett säkert sätt kan medföra trygghet i trafiken för både dig och andra medförare. Hos oss kan du använda både vår vagnpark och era egna fordon.

Förarutveckling – Ett skräddarsytt koncept för företag

Vi skräddarsyr en utbildning som passar dina behov. Vi ger deltagarna en individuell coachning och utifrån ett pedagogiskt och unikt koncept, får du de bästa kunskaperna du behöver i trafiken. Våra utbildningsledare har stor erfarenhet och beroende på målet med utbildningen, delar vi vår kunskap vid olika situationer. Med förarutveckling kommer du att ta med dig kunskaper som är lika viktiga för stadskörning, motorvägskörning och landsvägskörning som på bana.

Kontakta oss för förarutveckling

Är du nyfiken på vår förarutveckling eller har du ett team som behöver utveckla sina kunskaper? Tveka inte på att kontakta oss. Vi lyssnar till dina önskemål, skräddarsyr ett koncept och ser till att utbildningen passar behovet. Kontakta oss redan idag för mer information om förarutveckling eller boka ett utbildningstillfälle!